Aktivnosti

Ne veš kaj bi počeli na fantovščini? Sestavili smo ti seznam aktivnosti s katerim lahko popestrite dogajanje na žuru, na tebi pa je, da presodiš ali so zadeve sporne ter kako bodo sprejete v družbi. Kako jih boste uporabili pa je tvoja odgovornost.

Pitje

Še obstaja kakšen žur brez alkoholnih pijač? Ne! In tudi fantovščina ni izjema. Pijte veliko a še vedno v mejah normale, saj nočeš, da ženin zakomira in prespi celotnega žura, ki je namenjen prav njemu. Oglej si seznam pijač in koktajlov, ki jih priporočamo!

Javno ponižanje

S prijatelji načrtujte  kje in kako ga boste ponižali. Tudi, če fantovščino organiziraš v koči ali lovskem domu priporočamo, da ga odpeljete prej v mesto in ga “osramotite”. Dajte si duška, dajte mu kondom na glavo, oblecite ga v balerino, privežite ga s kroglo, zahtevajte, da prinese spodnje perilo naključne mimoidoče … več idej si preberite tukaj.

Kri��anje

Tradicionalni slovenski običaj na fantovščinah. Tukaj škoda izgubljati besed, veste kako gre, če ne, si preberite tukaj.

Pivske igre

Že res, da smo pitje že omenjali a tega na fantovščinah enostavno nikoli ni dovolj. Da ne boste pili v kar tako v “3 dni” se s tem še zabavajte. Igrajte se limonce, bum, kings, beer pong … Pripravili smo vam seznam iger, ki jih priporočamo. Se vam zdijo pivske igre neumne in jih nemarate? Odpokličite fantovščino ker očitno se moraš še razživet …

Hitra hrana

Jesti je treba, sploh zato ker bo veliko pijače. Fantovščina ni dogodek na katerem je potrebno jesti hladno predjed, toplo predjed, juho, glavno jed, solato, sladico, kislo juho ter na koncu spiti še kavo. To je dan za fast food! Pecite na žaru, nročite pice, pojdite v McDonalds, Burger King ipd.

Umazane fore

OK, končno ni zraven nobene ženske! Povejte si kakšno umazano foro/izkušnjo/željo …

Še več alkohola

Še vedno niste vsi taprave volje? Potem pijte še! Priporočamo naslednje pijače …

Striptizete

Striptizete so must-have na vsaki pravi fantovščini. Pojdite v kakšen striptiz klub ali jo naročite že prej in naj vam pripravi kakšen šov, katerega ne boste nikoli pozabili!

Prostitutke

Samo za izkušene! Če ste že tako glupi, da boste to počeli, bodite vsaj pametni in uporabite kondom. Ne nosite ničesar domov!

Glasba

Glasba je velik del dobrega žura. Če žurate doma, potem lahko uporabite Winamp, najemete ugodnega lokalnega DJa ali fanta s harmoniko. Ne vabite bandov, ker vam bodo pojedli vso hrano, gledali vaše striptizete, zapeli par komadov, ki so podobni tistim, ki jih lahko slišite na radiu in na koncu vam bodo še pobrali denar.