Priprave

Tvoj najboljši prijatelj se bo poročil in ti, kot njegova priča imaš nalogo da poskrbiš za najbolj odbito fantovščino.

Ne boj se! Ustvarili smo ti vodnik, ki vsebuje vse, kar moraš vedeti, da lahko organiziraš nepozabno fantovščino.

Kdaj?

Vsekakor ne noč pred poroko. Poroka je njegov (recimo raje njen) sanjski dan, zato je ne želiš pokvariti s tem, da bi bil na ta dan ženin zmačkan. Najbolje bo, če jo organiziraš teden dni pred poroko, tudi mesec dni prej je sprejemljivo.

Kje?

Če je fantovščina prevelika za organizacijo doma je najbolje, da najameš kakšen vikend, kočo ali lovski dom. V primeru, da se bo dogajanje odvijalo v centru mesta je pametno rezervirati nekaj miz v vašem oz. njegovem priljubljenem lokalu, kazinoju ali striptiz klubu.

S kom?

Povabiti moraš njegove dobre prijatelje ter sorodnike (beri: tiste, ki ne bodo pisnili o detajlih iz fantovščine). To še ne pomeni, da so sorodniki bodoče neveste avtomatsko izključeni. Če ima brata, ki je faca ter veš, da ne bo vsega raztrobil svoji sestri ga seveda povabi.

Hrana

Udeleženci na fantovščino ne pridejo jesti, zato vseh 6.745 hodov ne rabiš pripraviti. Zadostovala bo hrana iz žara ali pa naročilo pic na kraj zločina.

Zabava

Najpomembnejši del fantovščine. Poskrbi za dobro glasbo, smešne igre, križ (po potrebi) in živo zabavo. Vsa ta področja imaš natančneje opisana na spletni strani.

Prevoz

Poskrbi, da bo nekdo odgovoren za vaš prevoz. Najem limuzine je dobra izbira, seveda, če je fantovščina manjša in imaš denar. Cenejša in najpogostješa varijanta je taxi oz. najem kombija (še najbolje, če dobiš šoferja zraven).